Historie

We proberen steeds met de nieuwste machines en technieken uitgerust te zijn om zo goed en efficiŽnt mogelijk te kunnen werken. Iets wat zowel u als ons ten goede komt voor het resultaat.

Vanaf 2014 beschikken we over een accord bietenzaaier met GPS aansturing en granulaatstrooiers. Niet meer dubbel zaaien dus en meteen aaltjes aanpakken.

In 2013 is onze nieuwste aanwinst een woeler die maximaal 80 cm diep gaat. Hiermee kunnen we beter de wensen van onze klanten tegemoet komen.

In 2012 hebben we de nieuwe bietenrooier (6-rijer) van Holmer gekocht. Deze machine kan in hondengang over het perceel rijden. Alle 6 rijen kunnen onafhankelijk op diepte ingesteld worden, dit maakt het rooien van de bieten in spuitsporen en langs ongelijke kanten gemakkelijker. Het koppen van de bieten gebeurt met exact kopmessen wat een hoge kopkwaliteit oplevert.

In 2011 hebben we geinvesteerd in een samenwerking met loonbedrijf Kuenen in Overloon, waarmee we gezamenlijk de mogelijkheid bieden om zowel droge als vochtige kalk bij u te strooien. We hebben een pH-meter, waarmee we beter kunnen bepalen hoeveel kalk uw grond nodig heeft.

In 2009 een Imants spitmachine aangeschaft waarop Jos een zaaimachine heeft gebouwd. Hiermee is het mogelijk om in 1 gang uw land mooi klaargelegd te hebben en goed ingezaaid.
Inmiddels is er aangetoond dat dit in de meeste omstandigheden een gunstigere oogst oplevert.

We hebben het bedrijf overgenomen in 2007 van Wim van de Ven. De Holmer bietenrooier was de start van een vernieuwing die we noodzakelijk vonden om de goede opbrengsten voor onze klanten te kunnen oogsten. Inmiddels is deze machine al weer vervangen.

Wilt u meer informatie, bel of mail ons gerust!

Loonbedrijf van Kempen Vierlingsbeek

Woeler 30 cm diep - Loonbedrijf van Kempen VierlingsbeekWoeler 30 cm diep - Loonbedrijf van Kempen Vierlingsbeek
Tekstvak: Piet en Jos van Kempen
Hattertweg 6
5821 EB Vierlingsbeek
Piet: 06-51700586
Jos: 06-51562212
Email: 
info@spittenzaaien.nl
info@bietenrooien.nl
Woeler 30 cm diep - Loonbedrijf van Kempen Vierlingsbeek